Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb MÅNDAG - FREDAG 11.15-14.00 för lunch året om. På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. 
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad. Håll utkik för öppningsdatum här och på www.mattiasmat.se

Vecka 18

måndag

Smörstekt uer med chilimarinerade räkor, smörad skaldjurssky och dillkokt färskpotatis

Pankopanerad kyckling serveras med tomatsås smaksatt med basilika samt pilaffris

Cannelloni fylld med svamp och färskost serveras med örtdressad babyspenat

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Smörbakad torsk med blåmusselsås, örtstekt sparris och dillkokt potatis

Krämig pasta med ramslök och semitorkad tomat, rökt tofu och riven hårdost

onsdag

Helgbuffé 11.30-15.00

Pannbiff med karamelliserad lök, lingonchutney, skysås och kokt potatis

Kryddbakad lax med rostad broccoli, ramslöksmajonnäs och potatisstomp

189:-/ person

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Kalvfärsjärpar med kaffegräddsås, pressgurka, rårörda lingon och kokt potatis

Gnocchi med örter och vitlök serveras med tzayspett, rucola och  basilikacréme

fredag

Krämig fisk & skaldjursgryta med primörsallad och färskpotatisstomp

Mixed grill med kyckling, fläsksida, & kryddkorv serveras med BBQ-sås, aioli & rostad potatis

Sparrisrisotto med vitlöksfrästa sojabönor och riven hårdost

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Halstrad lax med sparrisrisotto och smörad skaldjursbuljong

Nattbakad pepparbiff med bearnaise, ört & vitlöksbakade tomater och rostad potatis

189:- / person

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Halstrad kummel med gräslökshollandaise, picklade morötter och dillkokt färskpotatis

Helstekt kalkonbröst med ramslökssås, sötpotatispuré & bakade cocktailtomater

189:-/person