Anpassningar Covid-19

Skövde GK följer de riktlinjer som Folkhälsomyndigheten, RF och SGF sätter upp och följer utvecklingen noga.

Vi gör allt vi kan för att du ska känna dig trygg när du vistas hos oss. Våra gästers och medarbetares säkerhet är högsta prioritet.

Vår ambition är att hålla hela anläggningen öppen så långt det går med vissa restriktioner och inskränkningar.

Restaurangen är den del som blivit påverkad mest så här långt där Mattias golfrestaurang har vidtagit de åtgärder som gäller för deras del. Bland annat har de ändrat sitt kösystem till kassan och runt buffébordet, utspridning av gästerna så långt det går samt att alla ska använda handsprit innan man tar sin mat. Köp gärna med en matlåda hem.

Använd appen Min Golf Bokning till tidsbokning och ankomstanmälan. För gärna scorekortet i appen Gamebook som man sedan kan skicka in resultaten för hcpjustering med.

Dessa åtgärder är att betrakta som ordningsföreskrifter vilka inte får brytas.

• Flaggstången bör sitta kvar i hålet hela tiden.
  • När bollen tas upp ur hålet bör om möjligt handske användas.
  • Vi tar bort alla krattor ur bunkrarna på Norra banan. Varje spelare uppmanas att efter slag i bunker jämna ut sanden med sin fot eller med en klubba.
  • Krattor finns på Södra banan. Använd dessa endast när det är större områden som ska krattas. Vid mindre områden använd fot eller klubba.
  • På drivingrangen rekommenderar vi att använda handske då man hämtar ut bollar.

På anläggningen i övrigt gäller:

• Vistas inte i lokaler där det redan finns flera personer. Undvika att bilda folksamlingar.
  • Håll extra avstånd till personal. vid t ex receptionsdisk.
  • I omklädningsrum och i duschar bör inte mer 2-4 personer vistas samtidigt.
  • Ha gärna handskar när ni ska öppna dörrar, när det blir varmare håller vi dörrar öppna för att undvika att behöva ta i handtag.
  • Vi rekommenderar att inte ta i hand eller kramas som hälsning.
  • Håll ett ”socialt avstånd” om ca 2 meter.

Slutligen, ska du besöka oss och vår verksamhet vill vi att du är helt frisk och symptomfri.

Vi uppmanar alla våra gäster att tvätta händerna noga, både före och efter ni besöker oss.

Vi är också noga med att alla som är i tjänst hos oss självklart är friska och inte uppvisar några symptom på sjukdom.

Varmt välkommen till Skövde GK