Aktuell information

 Seriespelet återstartar måndagen den 6 juli  

OGG-tävlingarna återupptas efter Corona-uppehållet den 6 juli, enligt tidigare tävlingsprogram. Vi spelar i A och B-klass med flytande klassindelning. Placeringssiffror noteras i tabellen precis som förra året. Bollpaket till vinnaren i respektive klass + utlottning av 2 bollpaket.

15 bästa ändras till 8 bästa.

Eftersom vårprogrammet blev inställt så finns inte möjlighet att spela 15 tävlingar under år 2020. Vi ändrar därför till de 8 bästa resultaten i vår sammanställning. Sedan får vi se hur långt ekonomin räcker när det gäller priser och belöningar.

Speciella rutiner på grund Coronarestriktioner:

Betalning sker till tävlingsledaren genom luckan på starthuset. Betala helst genom Swish till 070-6070337 (Göran Lundberg) för 5 gånger i taget 5 x 30 =150 kr. Den som inte har möjlighet att använda Swish kan även betala kontant 150 kr (jämna pengar). Vid betalning erhålles ett häfte med 5 kuponger att användas vid kommande tävlingar.

Vi byter inte scorekort med varandra, utan varje deltagare för sin score på sitt eget kort, samt noterar resultat för ytterligare en medspelare. Efter avslutad runda kontrolleras uppgifterna genom att motläsa uppgifterna. Signering på varandras kort behövs ej, men skriv gärna en signatur på det egna kortet. Därefter lämnas scorekorten genom luckan på starthuset.

Tävlingsledaren informerar nytillkomna deltagare.