Till minne av Jan Almqvist

Publicerat: 2024-02-05 10:21 - Skrivet av Mikael Ekstedt

Vi minns med värme och tacksamhet Jan Almqvist, vår passionerade golfinstruktör och en värdefull del av vår Skövde Golfklubb-familj. Jan inspirerade många genom sin kunskap, glädje och kärlek till golfen.

För att hedra hans minne och fortsätta sprida hans passion för spelet, är vi stolta över att introducera Jan Almqvist-stipendiet, initierat av Jans döttrar. Detta årliga stipendium kommer att stödja och uppmuntra de i klubben som gjort betydande insatser. Låt oss på så sätt tillsammans hålla Jans anda levande i klubben.

Om du vill vara med och hedra Jans insats för golfen kan du sätta in valfri summa märkt ”Jans minne” på BG 591-7190, eller via minnesrummet på nedan länk. En minnesbok kommer också att finnas på golfklubben där du skriva en rad.

Klubbchef Clas Christensson och Styrelsen Skövde GK

Klicka här för att komma till Jan's digitala minnesrum