Medlemsresa till Torrevieja!

Publicerat: 2022-11-15 14:26 - Skrivet av Jesper Wickman

Häng med Elin på en härlig resa till fina Torrevieja och Villa Punta Prima!

Följ med till fina Torrevieja tillsammans med Elin på en härlig medlemsresa fylld av golfspel, träning, god mat, vin och lyx!

I hjärtat av Orihuela costa, strax söder om Torrevieja, välkomnar vi dig till Prima Retreats och Villa Punta Prima, med Elin som värd. Starta upp golfsäsongen med spel på några av Spaniens finaste banor och träning på dess fina anläggningar, samtidigt som du bor i en lyxig boutique-villa som är nyrenoverad med fina rum, egen pool, flera olika uteplatser för avslappnade middagar och after golf.

Resan arrangeras av Skövde GK tillsammans med värdarna på plats Prima Retreats, som du kan läsa mer om nedan.

Detta ingår för 16.000kr/person inkl moms;

• 1 ankomstdag, 3 “golfdagar”, 1 valfri dag samt 1 avresedag.

• 5 nätter, del i dubbelrum, nyrenoverade och fullutrustade rum.

• Prima Retreats hälsosamma frukost serverad varje dag.

• 1st Välkomstmiddag på fina Restaurante Punta Prima vid havet efter första speldagen, inkl 2 dryck.

• 3 greenfeespel totalt, spelas på Las Colinas, La Finca och El Valle samt ca 2,5 timmars träning per dag på vardera anläggning tillsammans med Elin.

• Vinprovningskväll.

• 1st Avslutningsmiddag inför avresedagen, hemma i Villa Punta Prima med privat kock. All dryck inkluderat.

• Transfer till och från flygplatsen i Alicante samt alla aktiviteter.

• Transfer till och från Landvetter.

• Flyg från Landvetter till Alicante inkl golfbag.
  • Valfria dagen: Möjlighet till ännu mer golfspel, paddel, relax, shopping och sightseeing.

Priset är preliminärt och är beroende av flygpriserna. Skövde GK sköter bokningen och allt ingår i priset, så som bagage, golfbag och reseförsäkring.

Datumen för resan är planerat som följer:
21-26e mars - Öppen för alla.
28e mars - 2a april - Endast damer!

Vi vill gärna att just du följer med, och tar nu in anmälningar!
Observera att den andra veckan är tillägnad för damer, men vid större intresse kan vi planera in fler veckor för resor. Vi har just nu räknat med 8 personer per resa, vilket är 2 personer per rum. Först till kvarn!

Anmälan och eventuell information går direkt till Elin Eriksson på mail: pro@skovdegk.se . Vi återkommer med mer information efter anmälan.

Läs mer om Prima Retreats här!