Huvudtränare sökes

Publicerat: 2021-09-23 - 08:46 - Skrivet av Clas Christensson

HUVUDTRÄNARE Sökes till Skövde golfklubb

Skövde Golfklubb driver en 27 håls golfanläggning i stark tillväxt. Klubben har genomfört en stor satsning för framtiden och gjort en totalrenovering av 18-hålsbanan. Den nya banan rankas topp-20 i Sverige. Med vår 9 hålsbana och heltäckande träningsområde har vi mycket goda förutsättningar att utveckla hela vår verksamhet. Vi har tydlig ambition att utveckla såväl den idrottsliga verksamheten, golfupplevelsen som mötesplatsen för våra medlemmar, partners och gäster. Klubben är i grunden en medlemsklubb med förnärvarande 1 700 medlemmar, varav ca 200 aktiva juniorer.

Vi söker nu dig som vill vara en nyckelperson i klubbens fortsatta utveckling.

Vårt arbete är att skapa en riktigt bra golfupplevelse varje dag, för alla.

Arbetsuppgifter

Med en positiv inställning och glädje möter vi våra medlemmar, sponsorer, gäster och nya potentiella golfare. Du blir ett ansikte utåt i klubben tillsammans med klubbchefen och en nyckelperson i klubbens fortsatta utveckling.

Du tar ett helhetsansvar som innefattar planering och genomförande av;

• Juniorträning & aktiviteter
  • Nybörjarkurser
  • Medlemsträning och privatlektioner
  • Customfitting

Du kommer att få ytterligare resurser under säsong för att kunna genomföra klubbens tanke med hög kvalité.

Din roll motsvarar en heltidsanställning. Då klubben är inne i en spännande utvecklingsfas är vi lyhörda och öppna för alternativa vägar framåt. Ett möjligt alternativ är ett entreprenadupplägg.

Självklart lyssnar vi även på andra tankar såsom inomhusträning och shopverksamhet.

• PGA-utbildning eller motsvarande kunskaper.
  • Ordningsam och strukturerad.
  • Erfarenhet från yrket.

Viktigast av allt är att du verkligen gillar att umgås med människor och att du har bra känsla för hög servicenivå.

Ansökan och tillträde

Intervjuer och urval sker löpande och vi förbehåller oss rätten att avbryta rekryteringen när rätt person hittats. Skicka in din ansökan snarast. Sök tjänsten genom att maila klubbchef@skovdegk.se. Kontakta Klubbchef Clas Christensson för frågor på 0500411535, eller mail. Vi ser fram mot din ansökan!