Hemlig resa damer!

Publicerat: 2022-06-16 - 15:50 - Skrivet av Jesper Wickman

OBS! Resan är fullbokad och det gick rekordsnabbt! Just nu tar vi heller inte emot fler reservanmälningar, utan skickar ut ifall platser skulle bli lediga.

Lördagen den 10 september går resan till en omväxlande och naturskön bana ca 1,5 h från Skövde.

Vi utgår från klubbhuset kl. 08.30 då vi bussas till vårt hemliga resmål. När vi kommer fram så finns det lite tid på rangen att träna svingen och därefter äter vi lunch mellan kl. 11-12. Första start kommer att vara runt kl. 12.20. Hemresa runt 18.30 och då är vi tillbaka i Skövde ca kl. 20.30.

Under dagen kommer damkommittén att utmana er i olika lekar och utmaningar. Ni kan förvänta er att den stora frågan "Vart ska vi?" kommer att ställas...

Pris: 950 kronor/person och då ingår greenfee, lunch, en hink rangebollar samt bussresa t/r.

Först till kvarn då det är begränsat antal platser till 32st!
Sista anmälningsdag är 10 augusti och anmälan är bindande och klar när betalning skett. OBS! Betalning sker direkt vid bokning, annars blir du automatiskt avbokad efter 30 minuter utan betalning. Behöver du hjälp med bokning kan du kontakta kansliet.

Det vore jättekul om vi får fullt på denna golfresa då vi planerar för en toppenbra golfdag för er som hänger med 😊. Vi behöver vara minst 25 damer för att kunna genomföra resan.

Hälsningar Damkommittén