Gratis Gröntkortkurs och billigt nybörjarmedlemskap

Det är alltid rätt att börja spela golf!
Här på Skövde Golfklubb ser vi till att du får den bästa starten i din golfkarriär. Som nybörjare erbjuder vi förmånligt medlemskap och flera uppföljningstillfällen de närmaste åren.
Vår utbildning sker i följande steg. 
Praktik 
Genomförs under två dagar tillsammans med klubbens Pro Lars Aldén. Här tränar vi på golfens olika slag och lär oss lite om utrustning & golfvett.  
Teori
För att kunna spela golf behöver du lära dig några grundläggande regler & golfvett. Den teoretiska utbildningen genomförs av klubbens regelkommitté som tar dig med på banvandring och lär dig några av det viktigaste reglerna ute i verkligheten. (Denna delen är obligatorisk och sker separat enligt datumen nedan)
Uppföljning
I vårt tredje steg erbjuds du ett antal uppföljningstillfällen. Dessa tillfällen är givetvis kostnadsfria och innehåller bland annat repetitionsträning och spel på banan. Det är också ett bra tillfälle för dig att ställa frågor om regler, utrustning, medlemskap etc. 

Medlemskap 
Vi erbjuder alla nybörjare ett förmånligt nybörjarmedlemskap på vår 9-hålsbana första året. Senior betalar bara 249 kr/mån (ord. medlemspris är 361kr/mån). Då spelar man obegränsat under hela 2018 på Norra banan. Man har också möjlighet att fortsätta sitt medlemskap till samma låga pris även hela nästa år. Erbjudandet gäller endast de som inte sedan tidigare finns i Golfens IT-system, dvs inte gått något kurs tidigare eller varit medlem någon gång i någon klubb.

Kurser 2018  Datum  Tid  Plats 
       
Kurs 10 18-19 augusti 09:00-12:00 Övningsområdet
Kurs 11 1-2 september 09:00-12:00 INSTÄLLD!!
Kurs 12 15-16 september 09:00-12:00 Övningsområdet 
       
       
       

 

Regelvandringar  Tid  
4 september  18:00
18 september  18:00
   
   
   

 

 Anmälan

Anmälan sker på nätet, här.


Specialkurser

För Dig/Er som är dagledig eller jobbar helger kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar. Dessa är dock ej per automatik kostnadsfria. Vänligen kontakta Lars på pro@skovdegk.se eller 0768-707420 för bokning.