Marknadens ledande varumärken

Vi erbjuder några av marknadens ledande produkter till ett konkurrenskraftigt pris. Du som medlem erbjuds dessutom kostnadsfri utprovning när du handlar dina klubbor av oss. Vi erbjuder också möjligheten att få provspela någon av våra demoklubbor ute på banan innan du slår till med ditt köp.

Callaway 

Nu släpps en helt ny Rouge serien från Callaway. Nya järn och metalwoods som ser riktigt riktigt bra ut.
Allt finns för utprovning i studion. Titleist

I Titleist nya järnklubbor 718 finns verkligen en modell för alla spelartyper. Från den lättspelade AP1 till en helt ren bladklubba 718 MB. Den senaste modellen i familjen heter AP3 och är blandning av AP1 och AP2, en lättspelad klubba med flexande träffyta för maximal läng och kontroll utan att tumma på utseendet. 

Nytt lägre pris på 917 Drivern!
3995:-  

King Cobra

Corbas nya F8 & F-Max serie
I nya F8 serien har alla klubbor utrustats med Cobra Connect, en elektronisk sensor i greppet som mäter och lagrar statistik för ditt spel med dina klubbor. F-Max serien står troligen för marknadens mest lättspelade klubbor och finns som både dam och herr. Max serien finns också som comboset vilket betyder att långa järn ersatts av hybrider. 

Besök våra leverantörers hemsidor

I studion finns det mesta av våra leverantörers nya modeller för utprovning. Är du nyfiken på deras övriga sortiment så besök gärna deras hemsidor. Allt du hittar där kan vi leverera inom bara några dagar, till ett garanterat lågt pris.