Resultat 2011

The Mix bestående av Stefan Lindén och Anders Olsson. Vinnare i Hcp-klassen 2011

Under en lång och tuff söndag med regn avgjordes finalerna i SLA-ligan. Efter totalt nästan 300 matcher korades segrarna. I handicap-klassen vann The Mix med Stefan Lindén och Anders Olsson. De spelade finalen mot Svedan, bestående av Thomas Danielsson och Sven Johansson. Finalen spelades över 18 hål och avgjordes först på hål 16. Det var en jämn match som var lika efter 9 hål. The Mix tog sedan ett allt starkare grepp genom vinst på hål 10, 12 och 14. Matchen slutade när de var 3 upp med 2 hål kvar att spela.

The Mix gick nästan obesegrade genom hela tävlingen. De förlorade endast en match mot deras gruppvinnare Team Tola. Totalt vann The Mix 9 av 10 spelade matcher.

I nybörjar-klassen möttes Bogey Brothers (Sten och Lars Johansson) och Team JA (Anders Aronsson och Jerry Karlsson). Det var till en början en jämn match men snart defilerade Bogey Brothers genom att vinna hål 3, 4 och 5. Matchen avgjordes när även hål 7 vanns. Slutresultatet blev 4 upp till Bogey Brothers. Men en spännande match skedde redan i semifinalen då nästan fjolårets final hade återmatch. En spelare var utbytt och ett lagnamnsbyte, i övrigt var allt samma. Denna gång gick Anders lag (Team JA) vinnande ur striden och fick revansch på grabbarna Grus.

Se nedan för kompletta resultat.

Bogey Brothers. Sten och Lars Johansson. Vinnare i nybörjarklassen 2011.