Gratis Gröntkortkurs och billigt nybörjarmedlemskap

Redan nu kan du anmäla intresse för vårens kurser 2018. Första kursen brukar genomföras i månadsskiftet mars/april. Välkommen med din intresseanmälan redan idag.

Det är alltid rätt att börja spela golf!
Här på Skövde Golfklubb ser vi till att du får den bästa starten i din golfkarriär. Som nybörjare erbjuder vi förmånligt medlemskap och flera uppföljningstillfällen de närmaste åren.
Vår utbildning sker i följande steg.
Praktik
Genomförs under två dagar tillsammans med klubbens Pro Lars Aldén. Här tränar vi på golfens olika slag och lär oss lite om utrustning & golfvett.
Teori
För att kunna spela golf behöver du lära dig några grundläggande regler & golfvett. Den teoretiska utbildningen genomförs av klubbens regelkommitté som tar dig med på banvandring och lär dig några av det viktigaste reglerna ute i verkligheten. (Denna delen är obligatorisk och sker separat enligt datumen nedan)
Uppföljning
I vårt tredje steg erbjuds du ett antal uppföljningstillfällen. Dessa tillfällen är givetvis kostnadsfria och innehåller bland annat repetitionsträning och spel på banan. Det är också ett bra tillfälle för dig att ställa frågor om regler, utrustning, medlemskap etc.

Medlemskap
Vi erbjuder alla nybörjare ett förmånligt nybörjarmedlemskap på vår 9-hålsbana första året. Senior betalar bara 249 kr/mån (ord. medlemspris är 341kr/mån). Då spelar man obegränsat under hela 2017 på Norra banan. Man har också möjlighet att fortsätta sitt medlemskap till samma låga pris även hela nästa år.

Kurser 2018  Datum  Tid  Plats
 Under planering

Regelvandringar  Tid   Uppföljningskurs Tid
 Under planering

Anmälan sker på nätet, här.

Specialkurser

För Dig/Er som är dagledig eller jobbar helger kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar. Dessa är dock ej per automatik kostnadsfria. Vänligen kontakta Lars på pro@skovdegk.se eller 0768-707420 för bokning.