Klubbutprovning

Customfitting

När du ska köpa nya klubbor ska du göra en riktig utprovning, en så kallad "customfitting" Det innebär att vi anpassar utrustingen efter dina förutsättningar och behov. Som utbildad PGA tränare och med flera års erfarenhet av klubbutprovningar hjälper jag dig få rätt utrustning i händerna. Från vår studio kan du se bollen flyga tills den landar och få ett ärligt resultat på dina slag, vilket är svårt i en filmduk på en Citybutik.

Launch Monitor
För att optimera utprovningen yttligare använder vi en launch monitor. Den ger oss värden som:

- Klubbhastighet
- Bollhastighet
- Utgångsvinkel
- Bollens spinn
- Smash Factor
- Slaglängd

Vilket är avgörande för att kunna välja rätt skaft och loft i klubban.
Kombinationen av att se bollen flyga och värden som styrker det du ser, ger sällan några tråkiga överraskningar.

Du köper väl inte skor utan att prova först? Gör inte det när det gäller golfklubbor heller.

Vi erbjuder klubbor, bagar och tillbehör från några av marknadens största leverantörer.

Välkommen!

Nya Titleist AP 1 och AP 2 finns nu för utprovning i studion.
Vänligen kontakta Lars för bokning.