Aktuell information

OGG 2017

Måndagen den 3 april kör vi igång med det vanliga tävlingsprogrammet. Anmälan kan göras som vanligt på klubbens hemsida, eller per telefon till kansliet.

Nytt för i år är att vi spelar två varv på Norra banan. Första start blir kl 08.30. Vi kommer att lottas i 3- eller 4-bollar beroende på deltagarantal vid varje tillfälle.

Ytterligare nyhet är att vi på försök kommer att spela i en gemensam klass, med s. k. delade placeringar. Detta innebär att alla med samma nettoresultat kommer att få samma placeringssiffra. Genom detta uppnår vi syftet att ge förbättrade möjligheter för de med högre handicap att kunna hävda sig i den totala tabellen.

Som tidigare finns det möjlighet att önska tidig eller sen start, samt val av tee. För herrar rekommenderas 55:an och för damer 46:an (endast dessa två är slopade som handicapgrundande).

Gratis träning med Lars

Som tidigare år så erbjuds vi gratis träningslektioner med Lars Aldén. (OGG-kommitten betalar med ersättning för tävlingsledning)

Torsdagar den 11/5, 18/5, 1/6 och den 8/6, mellan kl 10.00 och 11.00, vid övningsområdet. Ingen föranmälan krävs.

Träningen bedrivs som gruppträning, och deltagarna har möjlighet att påverka innehållet.

Passa på att utnyttja detta fina tillfälle!

Planerad utflykt med OGG

Tisdagen den 30 maj planeras utflykt till Ombergs Golf Resort i Östergötland.

Anmälningslista kommer att finnas i klubbhuset.