Mekaniker sökes till Skövde GK

Skövde Golfklubb har genomfört en stor satsning för framtiden och gjort en totalrenovering av 18-hålsbanan. Den nya banan får gott omdöme och vi är laddade inför framtiden. Teamet som sköter banorna är ca 10 personer under säsong.

Arbetsbeskrivning

Vi vill nu förstärka vårt team ytterligare och söker därför en Mekaniker. Som mekaniker hos oss har du ansvaret för service och underhåll av vår maskinpark. Maskinparken är allt från traktorer till röjsågar och det mesta däremellan. Tjänsten innebär självständigt arbete med att serva och underhålla vår maskinpark och perioder där vi arbetar tillsammans med övrig golfbaneskötsel.

Tjänsten är en heltidstjänst och vi följer gällande kollektivavtal. Schemalagt helgarbete förekommer under vissa delar av året, oregelbunden arbetstid.

Kunskapskrav

Mekaniker bör ha genomgått/genomgå någon form av fordonsmekanisk eller verkstadsmekanisk utbildning, alternativt ha flerårig erfarenhet av verkstadsarbete.

Vi söker dig med:

• Maskinvana.
  • Du gillar att jobba med service, underhåll och reparation av maskiner.

Bonus är:

• Tidigare erfarenhet av maskiner inom Grönyteskötsel och/eller Lantbruk.
  • Förståelse av hydraulik och elektronik
  • Spelar eller arbetat med golf tidigare
  • Trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Tjänsten är planerad som en tillsvidaretjänst. Tjänsten tillsätts löpande. Skicka in din intresseansökan till klubbchef Clas Christensson på klubbchef@skovdegk.se. Frågor kan gärna ställas på 0500411535.