OG Skaraborg

Ansvariga: Arne Pettersson tel: 0703-595559, Kenth Berggren tel: 0709-904142

Årets ranking (Order-of-Merit) syns på varje deltävling på Golf.se. Som t ex längst ned här på Falköpings tävling

Herrar som fyllt eller fyller 64 år 2019.
Tävling kommer att ske på 13 banor inom länet.

Lagtävling genomförs i en klass, där de 5 bästa spelarnas nettoresultat räknas. Klubb med lägsta sammanlagda nettoresultat erhåller 13 poäng och nästa 12 poäng osv. Varje klubb får anmäla obegränsat antal spelare.

Samtidigt genomförs en individuell tävling i två klasser, A-klass hcp 0 - 17,0 slaggolf och B-klass 17,1 - 36 slaggolf. Spelare från de båda klasserna blandas i bollarna.

Spelare tillhör hela året den klass han deltog i vid sitt första spel för året. Den som under år 2019 fyller eller tidigare fyllt 75 år må tävla från röd tee. Dock får växling ej ske under året.

Det utdelas 1 till 25 poäng med fördelningen att segraren i varje klass erhåller 25 poäng, tvåan 22 p osv till 1 p.
Prisutdelning sker efter sista tävlingen för året. Härvid utspisas lunch.
Startavgift 30 kr - greenfee  150 kr, oavsett andra överenskommelser mellan golfklubbar, alltså gäller inga kort eller andra förmåner.

I första hand genomförs spelet på torsdagar.

Anmälan och resultat

Anmälan sker på MinGolf eller direkt till klubben.

Anmälan ska vara arrangerande klubb tillhanda senast kl 12.00 tre dagar före speldag.

Starttider meddelas senast kl 12.00 dagen före speldag.

Resultat meddelas klubbarna inom tre dagar.

Spelprogram för 2019

25 april Lidköpings GK