Aktuell information

 

Seriespel 2019 

Tävlingsprogrammet startar när den södra banan öppnar, och pågår till slutet av oktober. 

Seriespelet kommer i år att ske i två klasser (A och B) med flytande klassindelning.  Placeringssiffrorna från de båda klasserna kommer att införas i en gemensam tabell.  Det innebär att det varje tävlingsdag blir två ettor och två tvåor o.s.v. När säsongen är slut koras en totalvinnare för den totala klassen. Vi räknar som vanligt totalsumman av de 15 bästa placeringarna.

Varje tvälingsdag delas bollpaket ut till segraren i respektive klass, samt ett paket till en deltagare i varje klass genom lottning. 

Som tidigare år skall det vara fritt att välja tee, samt att önska tidig eller sen start. 

 

TIDIG START

Det har visat sig att nästan alla önskar tidig start. Därför kan det inträffa att man ändå får en starttid som är sent på dagen. Vi har därför tagit bort möjligheten att önska tidig start vid anmälan via nätet.

Den som vid något tillfälle har speciell anledning att få tidig start, kan ringa kansliet. Detta måste då ske före lottningen på fredag kl 12.00

 

HÖSTUTFLYKT

Höstens utflykt kommer att ske tisdagen den 1 oktober. Resan kommer denna gång att gå till Onsjö GK i Vänersborg. Kostnad 400 kr för resa, greenfee, kaffe och fralla samt lunch.

Avresa från Arenaparkeringen kl 07.00, samling senast 06.45. Anmälningslista finns på klubben i samband med måndagstävlingarna.