Invigning 7/7 2018

Vi inviger den nya banan med en golfvecka från 7/7 till och med 12/7.

Golfsverige får en ny bana 2018

Alla spelytor är nya. Vi har byggt en ny modern bana där den gamla låg. Njut av roliga spelupplevelser.

Bokningsregler

Vi öppnar för bokning på nätet den 11/6. Ni är välkomna att kontakta kansliet för förfrågningar så länge. Södra banan kommer att vara bokningsbar från den 13/7 och framåt för medlemmar och deras gäster. Från den 1/8 öppnar vi för greenfeespel.

Lördagar och söndagar 9-10 är medlemstider. Under 2018 begränsar vi spelmängden på banan för att hålla en hög kvalité på en ung bana. Startschemat innehåller fyra bollar i timmen.

Ett unikt teesystem

Slår du oftast ut med samma klubbor varje gång från tee på din hemmabana? Här ger vi dig en varierad uppsättning varje gång. Det kan skilja upp till 50m på ett hål från ena dagen till andra. Samtidigt så är banan totalt sett lika lång och spelutmaningen balanserad.

Greenfee

Ordinarie pris är 650 kr per rond. Se aktuellt pris i Min Golf i samband med bokning.

Introduktionskort

Vi välkomnar gäster med GAF, PGA, SGA och VGF-kort till fritt spel vid ett tillfälle per år. Kontakta kansliet eller kollega innan besök. SGF-kort gäller enligt SGF:s policy.

Hotellpaket

Vi öppnar för hotellpaket från sista helgen i augusti. Våra samarbetande hotell kommer att presenteras här inom kort.