Södra banan

Golfsverige har fått en ny bana

Mickael Tannus

Vi har byggt en ny modern bana där den gamla låg. En bana som kommer att belöna dina bra slag, att tänka igenom sina slag och planera spelet är nyckeln till framgång.

Med levande greenområden och torra, fasta ytor kan du använda fantasin för att få bollen i hål. Det snygga höga wedgeslaget kanske inte alltid vinner över puttern.

Banan har en unik karaktär. Här kommer du kunna spela något som du aldrig har spelat förut.

Banan är ritad av Christian Lundin, (re)Golf. Byggnationen genomförd av Nelson&Vecchio Greenmakers.

Bokningsregler

Tidsbokning sker via golf.se eller kansliet.

Lördagar och söndagar 9-10 är medlemstider. För att ge tid till klippning så startar tidsbokningen oftast vid 07:00.

Ett unikt teesystem

Slår du oftast ut med samma klubbor varje gång från tee på din hemmabana? Här ger vi dig en varierad uppsättning varje gång. Det kan skilja mycket från ena dagen till andra. Samtidigt så är banan totalt sett lika lång och spelutmaningen balanserad.

Greenfee

Ordinarie pris är 650 kr per rond. Varierad prissättning tillämpas. Se aktuellt pris i Min Golf i samband med bokning.

Introduktionskort

Vi välkomnar gäster med GAF, PGA, SGA och VGF-kort till fritt spel vid ett tillfälle per år. Kontakta kansliet eller kollega innan besök. SGF-kort gäller enligt SGF:s policy.

Aktuellt skick

Banan är relativt nyöppnad. Nu gäller:

- MUA-områden på några fairways.

- Bilförbud.

Mickael Tannus